Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولاوردی با اشاره به اتهامات بی‌پایه و اساس در زمینه فعالیت‌های معاونت امور زنان و خانواده بیان داشت: اتهاماتی درباره کشاندن پای زنان از خانه به محیط کار به ما مطرح شد اما تلاش ما آشتی میان شغل و خانواده بود. آفتاب‌‌نیوز : دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق‌شهروندی از جمع‌آوری چهارصد صفحه توهین‌های مختلف به معاونت زنان در دولت یازدهم خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شهیندخت مولاوردی در مراسم معارفه خود به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با بیان اینکه ارتقای سطح مشارکت زنان در عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی در نتیجه مجموعه اقدامات دولت یازدهم در حوزه زنان و خانواده محقق شد، اظهار کرد: دولت‌یازدهم دولتی را تحویل گرفت که دارای توسعه نامتوازن بود و مشکلات زیادی را در عرصه‌های مختلف برای کشور سبب شده بود بنابراین دولت‌یازدهم با اولویت‌بندی اقتصاد و توجه به حوزه بین‌الملل کار خود را آغاز کرد و در ادامه برای حل دیگر مشکلات قدم برداشت.
وی ادامه داد: پیش از آن ما شاهد مذاکره برای مذاکره بودیم که نتیجه آن گسترش فقر و آسیب‌های اجتماعی بود که وضعیت زنان هم از این قاعده مستثنی نبود.
مولاوردی با اشاره به زنانه‌شدن آسیب‌های اجتماعی در ابتدای دولت‌یازدهم گفت: شاهد پایین آمدن سن اعتیاد و فحشا و افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار بودیم. همچنین غیرفعال شدن سازمان‌های مردم نهاد حوزه زنان و تنزل سرمایه اجتماعی از مختصات آغاز به کار دولت یازدهم بود.
دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی متذکر شد: تلاش ما در این معاونت این بود که این معاونت را مرجع ملی امور زنان و محل پیشرفت زنان به عنوان ماموریت اصلی خود، نه ماموریت محوله به آن معرفی کنیم که در همین راستا تدوین اطلس زنان و نقشه آسیب‌های اجتماعی زنان و ۱۸۰ نقشه موضوعی، تدوین ۳۱ گزارش وضعیت زنان و خانواده در استان‌ها در همین راستا انجام شد.
او افزود: در معاونت امور زنان با کنار گذاشتن سیاست انکار و سرپوش گذاشتن بر آسیب‌های اجتماعی جامعه را نسبت به این مسائل حساس کردیم و امروز افکار عمومی حتی در عالی‌ترین سطح به این مسائل توجه دارند و امیدواریم مطابق برنامه ششم توسعه در پایان برنامه شاهد کاهش ۲۵ درصدی آمار آسیب‌های اجتماعی باشیم.
مولاوردی افزود: تدوین سند پشتیبان برنامه ششم توسعه و انجام پروژه مطالبات و انتظارات زنان ایران شناسایی مسائل نیازمند به اقدام فوری، اجرای ۸ نشست منطقه‌ای ترویجی در حوزه زنان از دیگر اقدامات معاونت در جهت ماموریت‌های اصلی خود است.
او همچنین خاطرنشان کرد: باید توانایی زنان را در چارچوب قانون به رسمیت بشناسیم. این مساله امروز نه یک انتخاب بلکه الزام و اجبار است. زنان در ۴۰ سال گذشته سهم خود را در دانشگاه‌ها محقق کرده‌اند. زنان و دختران ما امروز دنبال به دست آوردن سهم خود در بازار کار هستند.
مولاوردی با اشاره به افزایش سمن‌های زنان از هزار و ۶۷۷ مورد در سال ۹۲ به دو هزار و ۶۷۰ مورد در شش ماه اول سال ۹۶ بیان داشت: بانک اطلاعاتی سمن‌های زنان و خانواده تهیه شده است.
مولاوردی با اشاره به اتهامات بی‌پایه و اساس در زمینه فعالیت‌های معاونت امور زنان و خانواده بیان داشت: اتهاماتی درباره کشاندن پای زنان از خانه به محیط کار به ما مطرح شد اما تلاش ما آشتی میان شغل و خانواده بود. متاسفانه معاونت آماج انواع توهین‌ها، اتهامات بود که مجموعه این موارد را در چهارصد صفحه آماده کرده‌ایم. این توهین‌ها یا ناشی از عدم آگاهی است یا به عمد و علم بوده که به مجموعه سناریوها در برخورد با دولت به ویژه معاونت امور زنان برمی‌گردد.
به گزارش جماران؛او در پایان تاکید کرد: نمایندگان زن مجلس نهم کمترین ارتباط را با معاونت زنان داشتند و برای فعالیت‌های ما کارشکنی می‌کردند. با نیت‌خوانی دنبال نتایج دلخواه خود بودند. سنگ‌اندازی کردند اما معاونت زنان پا را فراتر از اسناد بالادستی قرار نداد و نگاه ما به زنان همواره یک نگاه انسانی به عنوان نیمی از جمعیت کشور بود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است

به زعم کارشناسان فروش نفت و گاز در شرایط تحریم اقتضاهای خاص خودش را دارد. البته به طور کلی بازاریابی برای فروش نفت و گاز کشور تخصص خاصی می طلبد، اما این امر در شرایط تحریم اهمیت بیشتری پیدا می کند.

واقعیت این است که طی سال های اخیر صادرات نفت و گاز کشور با محدودیت هایی روبرو شد. دولت سیزدهم و وزارت نفت تلاش خود را در راستای به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به منظور فروش گاز به همسایگان در دستور کار قرار دادند.

یکی از مهم ترین تلاش های دولت که اخیراً به اجرا گذاشته شده است، تلاش در راستای احیای خط لوله گاز ایران-پاکستان-هند است. اخیراً اخباری مبنی بر از سرگیری ساخت خط لوله در بخش پاکستانی منتشر شد. این خبر بسیار خوش حال کننده است، زیرا موفقیت کشورمان را در این حوزه نشان می دهد. در صورتی که این خط لوله با موفقیت تکمیل شود و بتوانیم اسلام آباد را متقاعد کنیم که از ایران گاز مورد نیاز خود را تأمین کند، اتفاقات خوبی به لحاظ صادرات گاز برای کشورمان رخ می دهد.

 محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی در ارتباط با دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده در دولت سیزدهم تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار این دولت اقدامات خوبی در زمینه روابط ما با کشورهای همسایه در حوزه انرژی اعم از نفت، گاز و فرآورده شروع شد.

وی ادامه داد: در سال 1400 بدهی های کشور به ترکمنستان انجام شد. این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. طی سال های قبل از آن به بهانه عدم پرداخت بدهی ها، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما قطع شد.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: شمال شرق کشور در قسمت انتهایی خطوط لوله گاز در کشور قرار دارند و با افت فشار در این بخش روبرو هستیم. در زمستان 1401 به خاطر برداشت زیاد از خطوط لوله در مسیر گازرسانی و افت فشار در بخش های پایانی، دچار قطع گاز در مناطق شمال شرق کشور شدیم.

مهرجو گفت: در این شرایط، به دلیل سرمای زیاد، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما نیز قطع بود و با مشکلات عدیده ای همچون تعطیلی پایتخت و مسائل دیگر روبرو شدیم.

وی ادامه داد: بعد از اتفاقاتی که در سال 1401 رخ داد، دولت به دنبال انعقاد یک قرارداد پایدار انتقال گاز به کشورمان از ترکمنستان برآمد. همچنین قرارداد سوآپ با آذربایجان امضا کردیم. بعد از شیطنت های سیاسی که آذربایجان انجام داد، تحرکات خوبی انجام دادیم. از یک طرف پیام قدرت کشور را به آذربایجان مخابره کردیم و از طرف دیگر توسعه روابط تجاری از طریق مبادلات انرژی را پیگیری کردیم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: آذربایجان صادرکننده گاز است اما به دلیل قراردادهایی که در زمینه ال ان جی با دیگر کشورها دارد، واردکننده گاز نیز محسوب می شود. وزارت نفت با دیپلماسی فعال انرژی که به اجرا گذاشت، توانست به سوآپ گاز از ترکمنستان به آذربایجان بپردازد. به نحوی که روزانه به واردات 7 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان پرداختیم و 1 میلیون متر مکعب از آن را به آذربایجان صادر کردیم.

مهرجو خاطرنشان کرد: قرارداد قدیمی ای در زمینه سوآپ گاز و برق با ارمنستان داشتیم. به جمهوری نخجوان هم گاز صادر می کنیم که رقمش بالا نیست و زیر 1 میلیون متر مکعب است. عمده ترین شرکای کشور در زمینه صادرات گاز ترکیه و عراق محسوب می شوند که تعهد صادراتی روزانه بین 70 تا 80 میلیون متر مکعبی گاز با آن ها داریم.

وی ادامه داد: خط لوله صلح مبنی بر صادرات گاز از ایران به پاکستان که تا هندوستان نیز کشیده می شود، در دستور کار قرار گرفت. تحت تأثیر فشارهای سیاسی آمریکا و رقبای ما در منطقه این خط لوله به نتیجه نرسید. اما در جریان قرار گرفته ایم که قرار است با پیگیری های صورت گرفته از طرف کشورمان، پاکستان بخش مربوط به خودش را از این خط لوله تکمیل کند. به این ترتیب، با پیگیری مستمر دیپلماسی فعال منطقه ای در حوزه انرژی توانستیم که به تمدید قرارداد گازی عراق برسیم، سوآپ گاز از ترکمنستان را از سر بگیریم و خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا، در حال ساخته شدن است و با این اقدامات بستری برای تبدیل شدن کشورمان به هاب گازی منطقه فراهم خواهد شد.  

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد