Web Analytics Made Easy - Statcounter

‎به گزارش ایرنا از سازمان تامین اجتماعی، سیدتقی نوربخش روز دوشنبه درنشست هم اندیشی سراسری اعضای هیات مدیره بازرسان کانون های کارکنان بازنشسته تامین اجتماعی اظهارداشت: دولت یازدهم هیچ بدهی جدیدی برای سازمان تامین اجتماعی ایجاد نکرده است، بلکه طبق قانون، به بدهی های دولت، مادامی که به سازمان پرداخت نشده است، برابر سود اوراق مشارکت، سود تعلق می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


‎وی ادامه داد: درحقیقت دلیل اصلی افزایش بدهی های دولت به این سازمان همین سود سالانه ای است که به اصل بدهی تعلق گرفته است.
‎وی تصریح کرد: مهمترین علت ایجاد بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی ایجاد تعهدات بدون منبع در دولت های نهم و دهم بوده است. در حالی که با قاطعیت عرض می کنم در 4 سال دولت تدبیر و امید، هیچ قانون بدون منبعی به این سازمان تحمیل نشده است.
‎نوربخش با بیان اینکه غیراخلاقی ترین کار در نظام اجرایی کشور، کار گذاشتن دوربین مخفی دراتاق مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در دولت دهم بود، گفت: با این کارحیثیت این سازمان را به باد دادند. سازمانی که باید امنیت اجتماعی ایجاد کند در اتاق مدیرعاملش دوربین کار گذاشته می شود!
‎مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود:«آقایانی که امروز دایه مهربان تر از مادر برای بازنشستگان شده اند، بدانند که در تمام سال های استقرار دولت مورد علاقه شما، به غیر از سال 88 که انتخابات بود، حقوق بازنشستگان کمتر از نرخ تورم افزایش داشت».
‎وی ادامه داد: درحالی که درچهار سال دولت تدبیر و امید، همه ساله بیش از نرخ تورم به حقوق بازنشستگان اضافه شده است و البته هنوز ادعا نداریم که این میزان کافی است.
‎نوربخش اضافه کرد: طی ٨ سال مدیریت پی در پی، تعداد مستمری بگیران این سازمان که باید بطور طبیعی افزایش پیدا می کرد، از یک میلیون و ٢٠٠ هزار نفر به دو میلیون و ٢٠٠ هزار نفر افزایش پیدا کرد که این امر خسارت بزرگی برای سازمان محسوب می شود.
‎نوربخش با اشاره به استخدام های نجومی در مدیریت قبلی سازمان تامین اجتماعی گفت: آنقدر استخدام صورت گرفت که در یکی از استان ها حتی ردیف استخدامی وجود نداشت!
‎جالب است که مدیرعامل وقت سازمان تامین اجتماعی و مسئول بالا دستش در تقسیم سهمیه های استخدام های نجومی، تفاهم کامل داشته اند و به طور ٥٠ درصد، ٥٠ درصد عمل می کردند!
‎مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه آن چیزی که به این سازمان لطمه زد، عدم اشراف به مسائل فنی سازمان بود، گفت: بعد از ٢٦ سال سابقه در سازمان تامین اجتماعی هنوز نمی توانم ادعا کنم که بر تمام زوایای این سازمان اشراف دارم. چطور فردی از یک نهادی پا به این سازمان می گذارد و این بلا را بر سر سازمان می آورد؟
‎وی با بیان اینکه این سازمان نهادی کلیدی درکشوراست که وظیفه اش ایجاد امنیت اجتماعی است، گفت: سلامت و امنیت اجتماعی دو وظیفه مهم سازمان تامین اجتماعی است. چطور ممکن است نهادی که خودش ایجاد ناامنی می کند، بتواند ایجاد امنیت کند؟
‎نوربخش اظهارداشت: بخاطر بی حیثیتی که در دوران مدیریت قبل برای سازمان تامین اجتماعی ایجاد شد، مدیریت این سازمان را برعهده گرفتم.
‎وی گفت: بدون امضاء مدیرکل مالی وقت، تفاهم نامه واگذاری 138 شرکت سازمان را با بابک زنجانی امضا کردند.
‎وی ادامه داد: از سال ٨٦ تا ٩٢ به استثناء سال ٨٨ که در آستانه انتخابات قرارداشت، افزایش مستمری زیر نرخ تورم بود و سازمان در وضعیتی قرار داشت که به لحاظ فنی، آرامش و امنیت در آشوب بود.
‎نوربخش گفت: طی دوره مدیریت قبلی، فروش زمینی به ارزش ٤٢٠ میلیارد تومان با قیمت ٤٠ میلیارد تومان و فروش زمین دیگری به ارزش ٢٠٠ میلیارد تومان در اصفهان با قیمت ٢٩ میلیارد تومان، از دیگر اقدامات منفی بود که خوشبختانه با حکم قوه قضاییه و پیگیری های به عمل آمده به سازمان تامین اجتماعی بازگردانده شد.
اجتمام*1724*٧٢٦٨
تنظیم کننده: مهناز بیرانوند * انتشار: حسین فتح الهی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • اختتامیه ۲۱ المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی در سی سخت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟